"Leer hoe JIJ overal ter wereld veel geld gaat verdienen,
zodat jij een leven vol vrijheid kunt creëren!"

Vanaf je laptop: zonder enige vaardigheden, kwalificaties of investeringen.

Dankzij mijn eenvoudige en bewezen stappenplan, word je volledig begeleid naar succes WAT ER OOK GEBEURD
Ik wil meer info!


Daar heb je weer zo eentje...  😅

...nog zo'n snelle internetjongen die je rijk wilt maken...

Want wie wil er nou geen zorgeloos, succesvol online bedrijf? Is dat niet leuk?

Helaas verdrink je online tegenwoordig in de kennis en beloftes van talloze websites, boeken, video's, zelfbenoemde business coaches en succesgoeroes.

"De beste investering is er een in jezelf", zei Warren Buffet ooit, en hoewel dat waar is, wordt zijn quote vaak misbruikt door coaches en webinar-gevers om je te overtuigen om nog eens 997 euro te betalen voor een succesprogramma met al hun 'geheimen'.

Ik geloof niet in de succesprogramma's waarin je geen persoonlijke begeleiding krijgt om de theorie in de praktijk toe te passen en waar je met je problemen niet terecht kunt, ik geloof in een stap-voor-stap plan dat je kan uitvoeren en dat je begeleiding krijgt om dat ook daadwerkelijk uit te voeren in de praktijk!

Wie ben ik?

Mijn naam is Juul en toen ik ontdekte dat ik ondernemen erg leuk vond, begon ik met het opzetten van mijn allereerste webshop. Enthousiast dat ik was kocht ik mijn eerste producten in uit China en verkocht ik ze door op een platform, echter liep ik al snel tegen een probleem aan.. ik had niet genoeg geld...

Het vinden van klanten en deze overhalen om mijn producten te kopen was het probleem niet. Mijn probleem was dat ik niet genoeg voorraad kon inkopen, omdat ik niet genoeg startkapitaal had. Hierdoor verkocht ik mijn producten veel sneller dan dat ik nieuwe producten kon aanvullen, waardoor ik zonder voorraad kwam te zitten en weer 2 weken moest wachten op een nieuwe levering vanuit China...


Dit kon beter dacht ik.. en omdat ik al verschillende bijbaantjes had genomen en ontdekte dat dit veel te weinig opleverde, besloot ik te stoppen met m'n webshop en besloot ik het op een veel slimmere manier aan te pakken...

Toen is mijn leven compleet veranderd...

Ik kwam na lang zoeken bij Richmindset terecht, een verdienmodel (dat is opgericht door Immanuel van den Ouden) waar je amper startkapitaal voor nodig hebt, het makkelijk kan combineren met je school of baan en waar je geen ervaring voor nodig hebt om te starten.
Ik besloot ermee te starten en verbaast dat ik was zag ik dat geen enkele verkooppartner van Richmindset persoonlijke begeleiding of een concreet stappenplan gaf aan hun studenten, ze dachten alleen aan hun eigen portemonnee en niet aan de resultaten van hun studenten...
Nadat ik alles zelf heb moeten uitzoeken en hiermee geld verdiende, besloot ik het helemaal anders aan te pakken dan alle andere verkooppartners en daardoor ontstond deze website.

Waar je bij mij op kan rekenen:

 • In tegenstelling tot andere online guru's, sta ik voor persoonlijke begeleiding voor al mijn studenten.
  Kom je er niet uit? Of is jou situatie anders? Dan help ik je altijd!
 • Ik geef mijn studenten een concreet stappenplan zodat ze direct resultaten behalen, in tegenstelling tot andere verkooppartners, waar je zelf moet leren hoe je aan klanten komt.
 • Ik bied speciaal voor mijn leden een geld terugverdien garantie aan, dit is uniek in de markt en zorgt ervoor dat je 100% je geld zal terugverdienen!

Ben jij klaar om vrijheid te gaan behalen?


Dit is ideaal voor jou als jij:

 1. Geen zin hebt om de rest van je hele leven hard te moeten werken voor een baas;
 2. Vind dat je (veel) te weinig geld verdiend en dat je daardoor veel stress ervaart;
 3. Niet meer iedere dag die wekker wilt aanhoren omdat je verplicht bent om vroeg op te staan;
 4. Geen (technische) ervaring hebt;
 • Je eigen tijd wilt indelen en je baan of studie op kan zeggen wanneer je dat zelf wilt;
 • Je baan / studie wilt combineren en daarnaast  flink wilt bijverdienen;
 • Je schulden sneller wilt aflossen, zodat er elke maand meer geld over blijft;
 • €1000,- wilt verdienen per week met minimale inspanning;
 • Volledig locatie onafhankelijk wilt werken en daarmee op vakantie kan gaan wanneer je zelf wilt.

Onze cursisten behalen enorme resultaten!

Dit zijn resultaten van Mouad:
Mouad had besloten om het Pro pakket aan te schaffen, terwijl hij helemaal geen ervaring had in online geld verdienen, dankzij de simpele stappen die beschreven staan in de cursus is het hem gelukt om zonder ervaring dit fantastische resultaat te behalen.

Binnen zijn eerste 30 dagen nadat hij was begonnen,
had hij al €2150,- verdiend!

Wat is de naam voor dit verdienmodel, hoe zit het in elkaar en wat moet je er precies voor doen?

Het is heel eenvoudig, dit is High Ticket Affiliate Marketing. Dat betekent dat je een percentage krijgt van het product wat je promoot en wat mensen vervolgens via jou hebben gekocht. Je ziet vaak bij het traditionele Affiliate Marketing dat de verdiensten erg laag zijn per verkocht product, daardoor moet je veel volume maken om enigszins winstgevend te zijn. Bij High Ticket Affiliate Marketing zoals dit is dat echter niet zo, de commissies van alle pakketten zijn namelijk 100%! Het voordeel van Affiliate Marketing is dat je zelf niks hoeft te ontwikkelen en op te markt te brengen, je hoeft alleen te zorgen voor de promotie.

Op de website bieden we je drie verschillende pakketten aan het 'Basic', 'Advanced' en het 'Pro' pakket. De verdiensten per verkoop liggen tussen de €50,- a €250,- per verkocht product, afhankelijk voor welk pakket je gekozen hebt.

In de cursus van tot wel 4,5 uur aan videomateriaal, bijgeleverde templates en handige documenten word je volledig begeleid om dit verdienmodel verder te promoten aan anderen. Als iemand één van de drie pakketten bij jou heeft aangeschaft, dan krijgt deze persoon ook toegang voor de cursus en dan kan diegene deze weer door promoten.

Wat je onder andere gaat leren om te doen is bijvoorbeeld hoe je elke dag een gratis kant-en-klare advertentie kan plaatsen op Sociale Media zoals Facebook of Instagram, deze advertenties krijg je gratis mee in de cursus zodat je meteen kan beginnen met verdienen. Verder hoef je eigenlijk alleen de berichten van klanten die jou hebben betaald te beantwoorden met templates die wij al voor je hebben gemaakt, meer hoef je niet te doen.

Als je nog sneller geld wilt verdienen, dan raad ik het je aan om voor het 'Pro' pakket te kiezen. Je leert dan namelijk nog veel meer manieren over hoe je het beste kan promoten en andere mensen kan helpen. Wat je onder andere nog meer zal leren is hoe je de juiste flyers kunt maken, zodat je deze kan verspreiden aan de juiste doelgroep en je daardoor gratis reclame kan maken.

Je hebt simpelweg alleen een laptop met internetverbinding nodig en eventueel een website die je er altijd nog bij kan kopen voor €10, dit is volledig optioneel en niet nodig. Verder raad ik je aan om elke dag minimaal 1 uurtje hieraan te besteden, want hoe meer tijd je eraan besteed des te meer geld je ermee gaat verdienen op langere termijn.


 • Zelf je momenten indelen voor wanneer je aan het werk bent
 • Volledig te combineren met je studie of drukke baan.
 • Het is voor iedereen mogelijk om te leren hoe je met dit systeem €1000,- of meer per week kan verdienen.
 • Je ontwikkelt jezelf, daardoor krijg je veel nieuwe inzichten die je kunnen helpen in je leven; zowel zakelijk als privé.

 • Hét ideale online business model om mee te starten als (jonge) ondernemer, om kapitaal te genereren om vervolgens een business te starten waar écht je hart en passie ligt. Of je komt erachter dat hier je passie ligt (zoals mij) en dat je hiermee verder wilt, dat kan natuurlijk ook. 😉

100% niet goed; geld terugverdien garantie!

Ik bied speciaal voor mijn leden een garantie aan:

Mocht het je met behulp van onze stappen niet gelukt zijn om binnen 14 dagen na aanschaf jou geïnvesteerde bedrag voor ons programma terug te hebben verdiend, dan begeleid ik je persoonlijk en helpen we je met alles wat nodig is om daadwerkelijk je bedrag terug te verdienen!

Kies één van de onderstaande pakketten en start vandaag nog met de cursus om te leren hoe je deze week al €250,- kan verdienen!

€ 500,-
€ 250,-

Pro pakket - Meest gekozen!

 • Je krijgt GRATIS toegang tot alles van het 'Basic' en 'Advanced' pakket
 • + Je leert hoe je jezelf de juiste mindset en routines kan aanleren, zodat je jezelf steeds verder kan ontwikkelen en verbeteren.
 • + Je krijgt de allerbeste strategieën om te starten met het promoten en het bouwen aan je merk op YouTube
 • + Je krijgt een closingscript die je kan gebruiken voor het sluiten van al je deals!


 • Je hebt GRATIS toegang voor toekomstige updates!
 • Je krijgt de beste support als je ergens tegenaan loopt!
 • Je hebt GEEN LIMIET meer en je kan oneindig €250,- €100,- en €50,- commissies verdienen per verkoop!


Hét beste pakket om mee te starten en om te leren hoe je €1000+ per week kunt verdienen!

€ 250,-
€ 100,-

Advanced pakket

 • Je krijgt GRATIS toegang tot alles van het 'Basic' pakket
 • + Je leert hoe je jezelf de juiste mindset routines kan aanleren, zodat je jezelf steeds verder kan ontwikkelen en verbeteren.
 • + Je krijgt de allerbeste strategieën om te gaan knallen met het snelstgroeiende Sociale Media platform op dit moment, Instagram!
 • + Je krijgt overige tools en websites die je enorm gaan helpen om verder te groeien met je andere Social Media, zoals facebook.

 • Je hebt GRATIS toegang voor toekomstige updates!
 • Je krijgt de beste support als je ergens tegenaan loopt!
 1. Je hebt een LIMIET om maximaal €100,- en €50,- commissies te verdienen per verkoop.


Een goede keuze als je goed wilt verdienen, maar als je weinig startkapitaal hebt om mee te beginnen!

€ 150,-
€ 50,-

Basic pakket

 • Je leert hoe je jezelf de juiste mindset en routines kan aanleren, zodat je jezelf steeds verder kan ontwikkelen en verbeteren.
 • Je krijgt GRATIS meer dan 100 kant-en-klare berichten / advertenties die je kan plaatsen op bijvoorbeeld je Sociale Media kanalen. Dit word stap-voor-stap uitgelegd.
 • Je leert Facebook geheimen waar bijna niemand vanaf weet: onder andere hoe je van jezelf een merk kan maken, zodat mensen naar jou toe komen (Attraction Marketing). Verder leer je ook hoe je een publiek moet opbouwen.
 • Je leert hoe je jou eigen ontwerpen / designs kan maken, zodat je overal je producten kan promoten.
 • Je leert eenvoudige, maar krachtige verspreidingsmogelijkheden om je producten mee onder de aandacht te brengen.

 • Je krijgt de beste support als je ergens tegenaan loopt!
 1. Je hebt GEEN gratis toegang voor toekomstige updates.
 2. Je hebt een LIMIET om tot €50,- commissies te verdienen per verkoop.


Het meest ideale pakket om mee te starten als je redelijk wilt verdienen en weinig startkapitaal hebt om mee te beginnen!

Even persoonlijk contact? 😃

Wil je nog even nadenken of  dit wel de investering waard is en of het wel bij jou past? Dat begrijp ik helemaal, via internet is het namelijk meestal niet meteen duidelijk of iets nou daadwerkelijk zo mooi is als ze het vertellen. Ik kan je in ieder geval zeggen dat dit het 100% waard is en dat de beloftes die ik maak volledig naar waarheid zijn gemaakt.

Via onderstaande knop kan je contact met mij opnemen via Facebook en dan kijk ik graag samen met je wat de beste keuze is die je kan maken en of dit het waard is voor jou.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Heb je een vraag over de cursus? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden hieronder.

                           

ℹ️ Hoe heet dit verdienmodel en door wie is dit gemaakt?
Dit is High Ticket Affiliate Marketing. Dat betekent dat je een percentage krijgt van het product wat je promoot en wat mensen vervolgens via jou hebben gekocht, je ziet vaak bij het traditionele Affiliate Marketing dat de verdiensten erg laag zijn per verkocht product. Bij High Ticket Affiliate Marketing zoals dit is dit echter niet zo, de commissies van alle pakketten zijn namelijk 100%! Het voordeel van Affiliate Marketing is dat je zelf niks hoeft te ontwikkelen en op te markt te brengen, je hoeft alleen te zorgen voor de promotie.
De cursus is ontwikkeld door Immanuel en Jennifer van den Ouden.

ℹ️ Wat kan je hiermee verdienen?
Dat ligt aan de pakketkeuze die je hebt gemaakt, op alle  verdiensten ligt een commissie van 100%:

- Basic pakket: €50,- commissies per verkoop;
- Advanced pakket: €100,- en €50,- commissies per verkoop;
- Pro pakket: €250, €100,- en €50,- commissies per verkoop.

Als je de strategieën van de cursus volgt en ook daadwerkelijk uitvoert kan je makkelijk €1000,- per week verdienen, let op: dit is wel met het Pro pakket aangezien je daarmee maar 4 verkopen hoeft te maken per week.

ℹ️ Als de commissie 100% is, wat verdient het bedrijf zelf dan?
Goede vraag! Dat vroeg ik mezelf ook af, ik heb gesproken met de oprichters en wat zij zeggen is dat ze genoeg verdienen aan de websites die je voor €10,- bij hun kan laten maken. Verder verdienen ze al genoeg door zelf hun cursus te verkopen.

ℹ️ Wat leer je in de cursus?
Er zijn drie pakketten waaruit je kan kiezen en deze bieden je verschillen in de kennis die je krijgt. In de cursus leer je onder andere verschillende bewezen marketingstrategieën waarmee je leert hoe je jouw producten die je wilt aanbieden ook daadwerkelijk goed onder de aandacht krijgt bij mensen en hoe je ze ook daadwerkelijk kunt verkopen. Daarnaast leer je met behulp van deze strategieën die je hebt geleerd hoe je de cursus zelf kan promoten, zodat je daarmee geld kan verdienen. Zo zorg je er met de cursus voor dat je een hele hoop vaardigheden leert, die goed zijn voor je persoonlijke ontwikkeling en verdere toekomst als ondernemer die graag mensen wilt helpen met de producten die je aanbied.

ℹ️ Hoe kan ik hier €1000,- per week mee verdienen dan?
In de cursus staan alle strategieën die je kan toepassen in de praktijk om dat ook daadwerkelijk te gaan verdienen. Ik heb in mijn eerste week iets meer dan €1000,- verdiend zonder enige ervaring! Maar LET OP, dat is alleen voor het €250,- pakket. Daarmee heb je  namelijk maar vier mensen nodig om de €1000,- te behalen. Als je per week, laten we zeggen 80 mensen bereikt via de simpele methodes uit de cursus, dan hoeft maar 5% van de mensen daarvan te kopen en je hebt je €1000,- binnen gehaald! Uit mijn ervaring van mijn eerste maand heb ik 4 verkopen gerealiseerd uit 30 - 40 contacten. Daarom raad ik het €250,- pakket aan!

ℹ️ Wat heb ik nodig om te starten?
Je hebt één van de aangeboden pakketten nodig, een PayPal account voor het accepteren van betalingen (deze kan je gratis aanmaken en leer je in de cursus) en een eventuele website voor €10,- dit is volledig optioneel en niet nodig om te starten. Dat zijn de enige kosten, meer is er niet.

ℹ️ Kan ik mijn pakket na aanschaf later nog upgraden?
Jazeker dat kan! Stel je hebt het €100,- (Advanced) pakket en je wilt graag upgraden naar het €250,- (Pro) pakket, dan kan je die upgraden voor het verschil, in dit geval dus €150,- dit geld voor alle pakketten. Weet wel dat het €50,- (Basic) pakket lastig is om mee te werken, mensen willen vaak meteen goed starten bij het €250,- (Pro) pakket en als ze zien dat ze die niet bij je kunnen kopen, dan is jouw doelgroep opeens een stuk kleiner.

ℹ️ Is het een Piramidespel?
Nee, dit is geen piramidespel, MLM of wat dan ook. Dit is High Ticket Affiliate Marketing, je koopt de eenmalig de cursus en je hebt de mogelijkheid deze onbeperkt door te verkopen. Je hebt niks te maken met het rendement en de verkopen van jouw nieuwe klanten.

ℹ️ Hoeveel tijd moet ik hiervoor per dag besteden om €1000,- per week te verdienen?
Met het €250,- (Pro) pakket is naar mijn ervaring 2 uur per dag de stappen volgen uit de cursus voldoende om daarmee €1000,- per week te verdienen. Dit is natuurlijk geen 100% garantie, iedereen leert op zijn eigen tempo. Maar het zal altijd sneller zijn dan werken in loondienst.

ℹ️ Hoe oud moet je zijn om hiermee te starten?
Ik raad aan om pas hiermee te starten als je minimaal 16 jaar oud bent, echter kan je vanaf elke leeftijd starten dat maakt namelijk niet uit, je kan niet vroeg genoeg beginnen met je persoonlijke ontwikkeling en je bezig te houden om op een slimme manier geld te verdienen! Zorg er wel altijd voor dat je toestemming hebt van je ouders.

ℹ️ Moet ik ondernemer zijn of mij inschrijven bij de KvK (NL) / Ondernemersloket (BE) om hiermee te kunnen starten?
Nee dit is niet verplicht, je mag namelijk een bepaald bedrag bijverdienen zonder dat je hiervoor ingeschreven hoeft te staan. In Nederland is dit bedrag c.a. €10.000 per jaar (bron: https://www.zzpinside.nl/zzp/nieuws/ondernemen-zonder-inschrijving-bij-de-kvk/2110), echter raad ik aan om jezelf wel in te schrijven aangezien je als ondernemer namelijk veel belastingvoordelen krijgt. Voor België weet ik de regelgeving niet, ik raad ook ten zeerste aan (zowel als Nederlander als iemand die in België woont, als je er geen verstand van hebt) om hiervoor een adviseur in te schakelen die de nodige kennis van zaken weet. Als je je niet inschrijft als ondernemer, dan moet je je inkomsten opgeven als 'inkomsten uit overige werkzaamheden'.

ℹ️ Ik kan het niet betalen, kan je iets voor me regelen?
Ja, we bieden verschillende pakketten aan en je kunt al starten vanaf het €50,- (Basic) pakket. Soms krijgen we de vraag of ze ons niet achteraf met de winst kunnen betalen, helaas doen we dat niet want als jij niet in jezelf durft te investeren, waarom zouden wij dat dan wel bij jou doen.
Echter bieden we je wel een upgrade mogelijkheid aan:
Stel je hebt het €50,- (Basic) pakket en je wilt graag upgraden naar het €250,- (Pro) pakket, dan kan je die upgraden voor het verschil, in dit geval dus €200,- dit geld voor alle pakketten. Weet wel dat het €50,- (Basic) pakket lastig is om mee te werken, mensen willen vaak meteen goed starten bij het €250,- (Pro) pakket en als ze zien dat ze die niet bij je kunnen kopen, dan is jouw doelgroep opeens een stuk kleiner.


ℹ️ Hoelang duurt het voordat ik mijn geld heb terugverdiend?
Je hoeft maar één verkoop te maken en je hebt je investering al terugverdiend, de meeste mensen doen dit binnen een week. Dit ligt volledig aan de inspanningen die je er instopt, je kan het zelfs binnen één dag terugverdienen!

ℹ️ Wat als ik nog twijfel?
Ik bied speciaal voor mijn leden een garantie aan:
Mocht het je met behulp van onze stappen niet gelukt zijn om binnen 14 dagen na aanschaf jou geïnvesteerde bedrag voor ons programma terug te hebben verdiend, dan begeleid ik je persoonlijk en helpen we je met alles wat nodig is om daadwerkelijk je bedrag terug te verdienen!
Neem hiervoor even contact op via Facebook of e-mail (contact@juulvandenbosch.com) en geef aan dat je je best hebt gedaan en de stappen hebt uitgevoerd, maar dat het nog niet gelukt is en dat je graag hulp zou willen. Dan nemen wij persoonlijk contact met je op om te bekijken hoe we ervoor gaan zorgen dat je minimaal je geïnvesteerde geld gaat terugverdienen.

ℹ️ Ik heb nog vragen, kan ik ergens persoonlijk contact opnemen?
Ik begrijp volledig dat je nog met eventuele vragen zit, via internet is het namelijk meestal niet meteen duidelijk of iets nou daadwerkelijk zo mooi is als ze het vertellen. Via bovenstaande knop kan je contact met mij opnemen via Facebook en dan praat ik graag met je om te kijken of deze investering de beste keuze voor je is om te maken en of dit het waard is voor jou.

ℹ️ Ik heb besteld! Wat moet ik nu doen?
Gefeliciteerd! Je krijgt binnen enkele minuten toegang tot de complete cursus en extra's, via de mail sturen we je verdere informatie zodat je meteen kan starten met verdienen!

Start vandaag nog met de cursus om te leren hoe je deze week al €250,- kan verdienen!

Direct toegang
arrow_drop_up arrow_drop_down