Inkomsten Disclaimer

Wij geloven niet in "Get-Rich-Quick" programma's. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en andere helpen. Dit is dan ook waarvoor onze programma's ontworpen zijn. Wij maken geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met onze Ideeën, informatie, programma's of strategieën. We kennen jou niet en daarnaast zijn de resultaten die jij in jouw leven behaald jouw volledige verantwoordelijkheid, eens? Wij zijn hier om jou te helpen door middel van onze beste strategieën met jou te delen, zodat jij sneller voorwaarts kan bewegen. Wat we willen mededelen is dat, niks op onze website of e-mails een belofte of garantie is voor toekomstige verdiensten. Financiële nummers die genoemd worden, op een van onze (andere) pagina's of e-mails, zijn simpel weg schattingen of projecties gebaseerd op voorafgaande resultaten en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden - alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

Als gebruiker krijg je respectievelijk €50, €100 of €250 betaald voor iedere verkoop die je maakt. Dat is 100% commissie. Je betaalt eenmalig €50, €100 of €250 aan je sponsor voor het pakket. Er zijn GEEN administratiekosten, daarom betalen de mensen die geïnteresseerd zijn en op je advertenties reageren rechtstreeks aan jou. Dit is omdat je direct toegang krijgt tot het gebruikerssysteem en toegang krijgt tot de stap-voor-stap instructies, kant-en-klare advertenties en handige documenten. Doordat we dit bieden, hebben we een zeer streng GEEN RESTITUTIE BELEID.
We bieden hiervoor een vergelijkbare garantie voor onze klanten, kijk daarvoor in onze 'Algemene Voorwaarden'

Door aankoop van een pakket, ga je akkoord met de volgende voorwaarden en condities:
Er is geen terugbetaling mogelijk van een pakket. Je gaat ermee akkoord dat er geen restitutie zal plaats vinden om welke reden dan ook. Geen gebruik maken van het systeem is geen reden voor een restitutie van welke aard dan ook. Als onderdeel van de voorwaarden en condities, ga je ermee akkoord dat je de order NIET zal bestrijden of terugvorderen om welke reden dan ook.

Als je niet zeker weet of je een pakket wilt bestellen of dat je je niet comfortabel voelt door het beleid, adviseren je te wachten totdat je het zeker weet. Volledige inspanningen zijn gedaan om dit systeem met haar potentieel zo duidelijk mogelijk te presenteren. Dit is geen "snel-rijk" systeem (zoals hierboven al vermeld), maar het is een 100% legale manier om een extra inkomen vanuit huis te genereren.

Je zal versteld staan over hoe je met enige reële inspanningen resultaten kunt zien, maar het is aan jou om de nodige actie te ondernemen. Je krijgt stap-voor-stap instructies over hoe je dit moet doen. We zijn een lange termijn business, ons minimale inspanningssysteem is ontworpen om je leven voor vele jaren te veranderen, gebruik het correct.

Mocht je na het lezen van onze verklaring nog met vragen zitten, dan kan je ten allen tijden contact opnemen.


Onze contactgegevens:


J. van den Bosch

De Ketting 14
5261 LJ, Vught, Nederland

Kvk: 75305100
BTW: NL002437404B84
contact@juulvandenbosch.com

arrow_drop_up arrow_drop_down